Followers

Friday, March 9, 2012

Aku ada Blog...






Petang korang...Ara berblogwalking hari ni..xpena2,biase malam je...so sedang berjalan2 n dapat information...jumpa satu blog ni yang wat segmen Aku Ada Blog...Tujuan empunye blog ni wat entry ni, beliau nak galakkan n mengeratkan hub sesame blogger disamping meningkatkn traffik blog sape y join jugak... So x salah kn kalo kte support... dengan pantasnye Ara wat entry ni..sesape yang ada blog,jom join...jgn segan2...mari mari klik cini...CikRos.

nanti nak join, korang kena wat entry n letak banner atas tu kat entry tersebut..then cite sikit pasal bnda kat bawah ni...:>

a. Nama samaran korang sebagai blogger.
b. Nama blog korang.
c. Url blog korang.
d. Usia blog korang

Orait...Ni cik Arabella punye....

a:> Name samaran yang gune kat sini AraBella...
b:>Name blog AraBella lah..hehe
c:>URL:http://shinyindah.blogspot.com/
d:>usia ni konfius sikit...coz Ara dulu pena wat blog gune akaun yang same...dalam 2tahun lpas...pas2 Ara delete,ni br start semula..cume ubah name blog jew...



Sila dan rajin2 la pot pet kat bawah ni :3

4 comments:

  1. dari segmen yg sama.. sudah follow
    sudi2la ke blog saya

    http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    ^_^ happy blogging

    ReplyDelete
  2. thanx join.happy blogging dear

    ReplyDelete
  3. hi! pka dari segmen yg sama.
    jemput singgah blog pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    terima kasih! :)

    ReplyDelete
  4. Hai! Datang dari segmen sama. Salam kenal..

    --> Blog Rilek-Rilek <--

    ReplyDelete